TIDSBOKNING

Här bokar du tid till våra olika tjänster

Fysioterapi

Läs mer nedan för bokning

Massage

Personlig träning

TPI GOLF

Boka tid

bokning fysioterapi

Tidsbokningen av regionsansluten fysioterapi/sjukgymnastik sker vardagar via telefon 013-60106 (kl. 08:00-09:00) eller via Pernilla i vår reception som finns i golfshopen.

bokning fysioterapi (privat)

Boka privatbesök fysioterapi, kostnad 700kr/besök (40min).

Då det är högt tryck på våra regionsansluta sjukgymnaster kan privatbesök vara ett lämpligt alternativ för dig som är intresserad av en snabb tid för bedömning. Vi kan oftast erbjuda en tid samma vecka. Tiden kan smidigt bokas via nedanstående länk alternativ genom att ta kontakt med vår reception; mail info@landerydskliniken.se eller telefon 013-60106 kl 8-9 vardagar. Björn och Märta som tar emot ”privatbesök fysioterapi” är rutinerade fysioterapeuter med bred kompetens och de har bla unik kompentens inom ergonomi och företagshälsovård.
Läs mer om Märta och Björn här >>

Boka besök

Avbokningsregler

Behöver du avboka din tid vill vi att du kontaktar oss för avbokning senast 24h före din bokade tid. Använd din bokningsbekräftelse för avbokning eller kontakta oss via mail eller telefon.

Bokning övriga tjänster

Bokning av alla våra övriga tjänster (massage, PT, kost, TPI Golf) sker via vår bokningssida.

Boka tid

Bokningsförfrågan? Kontakta oss direkt via respektive tjänst och utövare.

Besöka oss

Landerydskliniken finns i natursköna omgivningar vid Landeryds golfbana. Vi har gratis parkering strax utanför Landerydskliniken. På nedervåningen har vi våra behandlingsrum, väntrum, toalett med dusch och på övervåningen har vi ett alldeles nytt funktionellt gym. Vi har öppet vardagar 8:00-18:00 samt lördagar 9:00-12:00 (med res. för avvikelser).

Betalning

Landerydskliniken är kontantfri och betalning sker via kort eller swish.

uteblivet besök

Uteblivet besök/ ej avbokat enligt avbokningsregler debiteras enligt gällande prislista avseende respektive tjänst.