FRISKVÅRDSBIDRAG

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Vad är friskvårdsbidrag?

Många företag erbjuder friskvård till sina anställa i form av ett bidrag, detta kan se ut på olika sätt beroende på arbetsplats. Vissa arbetsgivare erbjuder mer än andra och antingen får du bidrag månadsvis eller ett fast belopp per år.

I januari 2018 beslutade högsta förvaltningsdomstolen att golf ska anses som friskvård. Skatteverket tolkar beslutet som gällande för alla ”dyra” sporter och bestämmer därmed inte längre över vilka aktiviteter som är godkända. Det avgörande är att aktiviteten är motion, men vilken form motionen tar har mindre betydelse. Dock kan du inte använda friskvårdsbidraget till utrustning för att utöva din aktivitet, till exempel att hyra en cykel, pjäxor, golfklubbor eller köpa en ny sadel till din häst.

När ett företag betalar dina aktiviteter så innebär det att de inte behöver betala skatt på detta, alltså momsen.

Hos oss på Landerydskliniken kan du använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare på alla våra behandlingar förutom sjukgymnastik. Se nedan avseende friskvårdsportaler som epassi & Wellnet.

Antingen genom att du betalar själv och lämnar in ditt kvitto för att få ut din ersättning eller om din arbetsgivare är ansluten till epassi eller Wellnet (gäller ej tjänsten Friskvårdsmassage). Bokning och betalning sker då via deras respektive portaler. Ange personnummer/referensnummer i fältet för Anteckningar vid din tidsbokning hos oss.

I Wellnet finns tusentals erbjudanden på friskvård. Välj på olika sorters massage, gym, mindfulness och mycket mer! Logga in och sök utifrån ort, typ av aktivitet eller prisintervall och betala direkt med ditt friskvårdsbidrag.

Länk till Wellnet

Friskvård är en viktig pusselbit för ditt välmående och genom Epassi är det enkelt att hitta friskvårdsaktiviteter som får dig att uppleva ditt bästa jag. Du kan exempelvis använda ditt friskvårdsbidrag till att betala medlemskapet på ett gym, en härlig massage eller varför inte personlig träning 

Länk till epassi

FLER BEHANDLINGAR

VÅRT UTBUD

Massage

Hög kompetens och lång erfarenhet inom olika former av massage för att nå bästa resultat.

Personlig träning

Elittränare med lång erfarenhet inom elitidrott och kunskap inom träning, tester och nutrition.

TPI GOLF

TPI Golf - Screening, Fitness & Power. För dig som vill utveckla ditt golfspel ytterligare!

BOKA DIN TID HOS OSS

Vi brinner för att genom hög kompetens och med ett stort engagemang leverera det allra bästa inom fysioterapi, massage och personlig träning för just dig!