Angående Covid-19

Skrivet av Pierre Söderfjord

Elittränare/ TPI Fitness 2 Certified & TPI Power 2 Certified

23 april, 2020

Håll avstånd och ta personligt ansvar

För att motverka spridningen av covid-19 i Sverige krävs att man alltid stannar hemma när man har symtom, att man är noggrann med handhygien och att alla håller avstånd till varandra. Enligt Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd bör större sociala sammanhang undvikas och personer över 70 år bör vara särskilt försiktiga. 

Covid-19 påminner ofta om vanlig förkylning eller influensa. De flesta som får sjukdomen blir bara lindrigt sjuka och kommer inte att veta att det är covid-19. Du kan ha ett eller flera av följande symtom: hosta, feber, andningsbesvär eller snuva, nästäppa. Halsont, huvudvärk samt värk i muskler eller leder.

Kontakta genast en vårdcentral  eller en jouröppen mottagning om du har ett eller flera av följande besvär: plötsligt mår mycket sämre eller får andningsbesvär när du vilar.
Källa: Folkhälsomyndigheten och Vårdguiden 1177

När du besöker oss på Landerydskliniken vill vi att du är symtomfri och håller avstånd till andra patienter/ kunder. Tvättar händerna före och efter ditt besök. Har du varit i gymmet spritar du av maskiner och utrustning efter dig. Det går även bra att vänta utanför kliniken inför ditt besök.

Vi på Landerydsklinken följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma om vi har symtom. Vi har dessutom utökat våra städrutiner. Förutom att vi tvättar/ spritar händer före och efter besök, byter bänkpapper och handukar efter varje patient/ kund. Rengör behandlingsbritsar regelbundet. Gymmet är ej öppet för allmänheten utan vi har bara förbokade besök med fysioterapeut eller personlig tränare. Därigenom är vi ett fåtal personer i vårt gym.

Välkommen!

Om du vill läsa mer…

Semestertider

Semestertider

Nu är vi mitt i våra semestertider! Nu under sommaren har vi semestertider. Några av oss är helt lediga och några av oss jobbar till och från under...

Kopping med massage

Kopping med massage

Nu kan vi även erbjuda Kopping med massage! Under våren har Cecilia fortbildat sig inom Kinesisk Kopping.Nu när utbildningen är klar så kan vi med...

Nu är alla på plats igen!

Nu är alla på plats igen!

Nu är alla på plats igen! Nu är vi alla på Landerydskliniken på plats igen och verksamheten är i full gång. Vi hade delvis stängt under julhelgerna...