Invigning av Landerydskliniken

Skrivet av Pierre Söderfjord

Elittränare/ TPI Fitness 2 Certified

27 april, 2020

Nu är det dags för invigning av Landerydskliniken!

På fredag 1 maj kl. 10:00 startar vi invigningen av Landerydskliniken. Vi håller på till kl. 15:00 och fortsätter  invigningen på lördag 2 maj kl. 10:00-15:00 samt på söndag 3 maj kl. 10:00-15:00

Vi bjuder på kaffe och bulle under alla invigningsdagar!
Kom gärna förbi och ta en fika, boka någon behandling eller köp lite tejp. Delta i puttningstävling och titta på våra nya lokaler.

20% rabatt på hela vårt utbud!
Du kan välja mellan alla våra olika former av massage, personlig träning, kostrådgivning, InBody kroppsmätning eller konditionstest. Du väljer själv när du vill lägga din bokning men för att erhålla 20% rabatt vill vi att du gör bokningen på plats under invigningen.  Läs mer här på hemsidan om vårt utbud.

Puttningstävling varje dag under invigningen!
Passa på att delta i vår puttningstävling med Petter Ederö & Karin Ederö och vinn fina priser. Puttningstävlingen startar kl. 13:00 varje dag under invigningen och pågår till kl. 14:00, samling utanför Landerydskliniken inför tävlingstart.

20% rabatt på all vår tejp under invigningen!
Under invigningsdagarna har vi försäljning av olika sorters tejp såsom kinesiologytape, vit och beige coachtejp. Passa på och fyll på golfbagen inför säsongen.

Vi finns på plats alla invigningsdagar!
Vi svarar på frågor och visar våra nya lokaler. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och föreningar så alla är välkomna till oss!

Med tanke på covid-19 håller vi lämpligt avstånd mellan varandra, går in i små grupper i lokalerna och stannar hemma om du har några symtom.

Men är du frisk så träffar vi dig gärna på invigningen av Landerydskliniken 1-3 maj!

Varmt välkommen!
Mia, Peter, Pernilla, Karin, Cecilia & Pierre

Om du vill läsa mer…

Nu är vi igång igen!

Nu är vi igång igen!

Nu är vi igång för fullt efter semestern! Nu är hela gänget tillbaka på Landerydskliniken och vi har full bemanning på mottagningen. På fredag 20...

Semestertider på Landerydskliniken

Semestertider på Landerydskliniken

Nu närmar sig semestertiderna! Nu under sommaren kommer vi på fysioterapi/ sjukgymnastik vara lediga för semester under v.29-31 och är åter på plats...

Vi förstärker Landerydskliniken

Vi förstärker Landerydskliniken

Nu förstärker vi Landerydskliniken med ytterligare kompetens! Vi hälsar fysioterapeut/ergonom Märta Remneblad välkommen till oss. Märta är en...