Nu blir vi större och starkare!

Skrivet av Pierre Söderfjord

Elittränare/ TPI Fitness 2 Certified & TPI Power 2 Certified

14 juli, 2022

Vi har glädjen att presentera vårt senaste tillskott till Landerydskliniken!

Från och med september kommer fysioterapeut/sjukgymnast Björn Lindros jobba hos oss en dag i veckan med försäkringsverksamheten.

Han kommer också ta emot privatbetalande patienter så att vi får bättre möjlighet att erbjuda akut omhändertagande vid behov. Vår ambition är att lägga ut lediga tider på webben för bokning via vår hemsida men möjligheten att boka via vår reception (Pernilla) kvarstår.

Telefontider klockan 08.00-09.00 (013-60106) eller via mailen (info@landerydskliniken.se).

Försäkringspatienter hänvisas till bokning via sitt försäkringsbolag. Vi har lediga tider utlagda i bokningssystemet Kuralink vilket möjliggör för försäkringsbolagen att boka direkt in i våra scheman.

Om försäkringsbolaget inte hittar någon ledig tid, om de lediga tiderna inte passar eller om man vill komma till en specifik sjukgymnast som inte har lediga tider utlagda så kan man be försäkringsbolaget att ställa ut en så kallad besöksbiljett.

 

Björn är en erfaren sjukgymnast som arbetat mer än 20 år i yrket. Han har under lång tid jobbat med företagshälsovård men har även under flera år arbetat på vårdcentral och med idrottsmedicin.

Björn har vidareutbildning inom OMT, smärtmedicin (inkl akupunkturutbildning) och företagshälsovård.

Björn har tidigare arbetat tillsammans med Märta Remneblad som jobbat hos oss ett år nu och vi tror att de kommer bli ett bra team i teamet”

Om du vill läsa mer…

Vi firar 2-årsjubileum 6 maj!

Vi firar 2-årsjubileum 6 maj!

Fredagen den 6 maj firar vi ett försenat 1-årsjubileum som får bli ett 2-årsjubileum istället! Kom gärna förbi oss på Landerydskliniken på fredag 6...

Toppa formen med Mia!

Toppa formen med Mia!

Nu drar vi igång Golffys gruppträning! Nu får du möjlighet att toppa formen inför golfsäsongen med fysioterapeut/ PT Mia Ryding Ederö på...

Ny prislista för 2022

Ny prislista för 2022

Stort tack för 2021! Vi vill tacka alla kunder, patienter och alla samarbetspartners under 2021! Vi kommer att fortsätta att sträva efter att...