Nu blir vi större och starkare!

Skrivet av Pierre Söderfjord

Elittränare/ TPI Fitness 2 Certified & TPI Power 2 Certified

14 juli, 2022

Vi har glädjen att presentera vårt senaste tillskott till Landerydskliniken!

Från och med september kommer fysioterapeut/sjukgymnast Björn Lindros jobba hos oss en dag i veckan med försäkringsverksamheten.

Han kommer också ta emot privatbetalande patienter så att vi får bättre möjlighet att erbjuda akut omhändertagande vid behov. Vår ambition är att lägga ut lediga tider på webben för bokning via vår hemsida men möjligheten att boka via vår reception (Pernilla) kvarstår.

Telefontider klockan 08.00-09.00 (013-60106) eller via mailen (info@landerydskliniken.se).

Försäkringspatienter hänvisas till bokning via sitt försäkringsbolag. Vi har lediga tider utlagda i bokningssystemet Kuralink vilket möjliggör för försäkringsbolagen att boka direkt in i våra scheman.

Om försäkringsbolaget inte hittar någon ledig tid, om de lediga tiderna inte passar eller om man vill komma till en specifik sjukgymnast som inte har lediga tider utlagda så kan man be försäkringsbolaget att ställa ut en så kallad besöksbiljett.

 

Björn är en erfaren sjukgymnast som arbetat mer än 20 år i yrket. Han har under lång tid jobbat med företagshälsovård men har även under flera år arbetat på vårdcentral och med idrottsmedicin.

Björn har vidareutbildning inom OMT, smärtmedicin (inkl akupunkturutbildning) och företagshälsovård.

Björn har tidigare arbetat tillsammans med Märta Remneblad som jobbat hos oss ett år nu och vi tror att de kommer bli ett bra team i teamet”

Om du vill läsa mer…

Semestertider

Semestertider

Nu är vi mitt i våra semestertider! Nu under sommaren har vi semestertider. Några av oss är helt lediga och några av oss jobbar till och från under...

Kopping med massage

Kopping med massage

Nu kan vi även erbjuda Kopping med massage! Under våren har Cecilia fortbildat sig inom Kinesisk Kopping.Nu när utbildningen är klar så kan vi med...

Nu är alla på plats igen!

Nu är alla på plats igen!

Nu är alla på plats igen! Nu är vi alla på Landerydskliniken på plats igen och verksamheten är i full gång. Vi hade delvis stängt under julhelgerna...